Szünetmentes tápegység (UPS), akkumulátor szervíz

Cégünk szakembereinek, a notebook, szerszámgép, stb. akkuinak felújításával, utángyártottal való kiváltásában sok éves  tapasztalata van. A gépek akkumulátorainak max. élettartama 1-3 év. Az újonnan vásárolt gyári akkuk ára sok esetben igen drága.

Vállaljuk különböző akkumulátorok felújítását, vagy utángyárottal való kiváltását.

Gyári, avagy után gyártott akkumulátor...

A készülékgyártók egy - két kivétellel (pl. Sony, Panasonic, Toshiba) nem gyártanak akkumulátorokat. Az akkumulátorok, akkumulátor gyárakban készülnek megrendelésre. Általában a gyári és az után gyártott akkumulátorok között a különbség annyi, hogy különböző műszakokban készülnek, más matricázást, csomagolást, identitást kapnak.
Tehát ahogy az akkumulátor gyárak sem gyártanak notebookokat, szerszámgépeket, PDA-kat, vagy fényképezőgépeket, úgy ezek gyártói sem készítenek akkumulátorokat.
Amely akkukat mégis gyárinak tekinthetünk, azok a készülékek hivatalos forgalmazóinál, szervizeinél beszerezhető, gyári csomagolással, gyári garanciákkal rendelkező termékek. !!!

A felújításra hozott akkukat szétbontjuk és a benne találhatóösszes akkucellát KICSERÉLJÜKaz általunk már bevizsgált, minőségileg maximálisan megfelelőre

Lépjen velünk kapcsolatba, örömmel segítünk!

Hírek

Cégünk immár sokadjára, ismét megkapta az OPTEN Informatikai Kft ,,A'' minősítését. 

Az "A" kockázati minősítésű cég az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

Megjelent 2017-es naptár katalógusunk!

Megjelent  irodaszer katalógusunk!

Statisztika

Látogatók
6
Cikkek
20
Cikkmegtekintések találatai
3011359

Oldalainkat 218 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

°F | °C
Error! Unable to Find Specified Location!